Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ИМОБИЛАИЗЕРА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ С ИМОБИЛАИЗЕРА

здравеите колеги от 2 седмици съм собственик на алфа ромео 156 1,6 16в 120 к.с т.с имам следниа проблем днес я запалих карах я цяла сутрин спрях я после за малко пред блока и като я запалих отново след 2 секунди изгасна и не иска да запали повече на таблото не свети лампата с ключето за имобилаизера мисля че в това е проблема проверих буксите на имобилаизера не е от това сега съм свалил акумулатора и чакам до утре сутринта да видя дали че се усвести тая кола ако не кажете кво да я права поне на бутане или на дърпане дали ще запали.

мерси предварително
    alfa 156 1.6 t.s 1998

То по принцип не трябва да свети. Светва само първоначално при контакт. Ако изобщо не свети значи няма захранване към имото или е опукало кучето.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

За да не чакаш друг път http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45678

Коя букса гледа? http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45678

другата е на самата кутиика под бушоните-при мен беше откачена самата кутиика и виснала на кабелите си=>нестабилна връзка при кутииката

И другия път ползвай търсачката
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

тя си светеше и си газнеше както си трябва и нямаше никакъв проблем до днес сутринта заплих я загасна и сега не свети изобщо лампата с ключа какво да направя ако няма захранване към имото или е другиа вариант с ключа

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

точно тази тема гледах одеве и направих точно това проследих кабела и зачистих буксата напръсках ю и с контактен спреи ама нищо
        alfa 156 1.6 t.s 1998

Comment

Първоначално публикувано от radi-156 Покажи съобщение
          тя си светеше и си газнеше както си трябва и нямаше никакъв проблем до днес сутринта заплих я загасна и сега не свети изобщо лампата с ключа какво да направя ако няма захранване към имото или е другиа вариант с ключа

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

точно тази тема гледах одеве и направих точно това проследих кабела и зачистих буксата напръсках ю и с контактен спреи ама нищо
          Коя букса? Тази до намотката или тази на кутииката?
          Погледни под бушоните - черна със зелен етикет има 2 букси, разръчкай ги, наптъскай ги. Достъпа да имо-то е отвратителен, махаш пластмасата на бушоните, лягаш по гръб при педалите и гледаш нагоре
          Last edited by Alamo; d.m.y г., 18:37.
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

е аз точно до имото се завирах одеве тези под бушоните не съм ги гледал а има ли нюкакъв бушон за имобилаизера които да е изгорял
            alfa 156 1.6 t.s 1998

Comment

Има. Над таблото с бушоните. Погледни на горе има други. Един от тях е за имото. Мисля 7.5А беше. Но ги провери всички.

Comment

колеги открих какъв беше проблема беше изгорял един 30 амперов бушон отпред в двигателниа отсек но сега друго ме мъчи пишеше че бушона е за EFI това е за инжекциона в жабката си намерих един здрав 30 А бушон което ме наведе на мисълта че и преди е горял и този в жабката е бил резервен мисля че не е нормално такъв бушон да гори често та въпроса ми е каква е причината за това бушона да гори често .
                alfa 156 1.6 t.s 1998

Comment

Значи, че там има голяма консумация или късо. Провери на схемата какво захранва този бушон и тръгваш по реда с проверката.

Comment

еми на кутията пише че е за ефи а схема от къде
                    alfa 156 1.6 t.s 1998

Comment

Първоначално публикувано от radi-156 Покажи съобщение
                      еми на кутията пише че е за ефи а схема от къде
                      Ето конкретната схема:

Само по тази схема няма да можеш да се ориентираш.
                      Инсталирай си E_Learn, където ще намериш всички схеми.
                      Има го тук.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                      X